Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Cupping massage

Cupping er en dyb form for bindevævsmassage, der foregår med sugekopper. Cupping massage øger blodgennemstrømningen og fjerner ophobede affaldsstoffer. Reduktion af appelsinhud er bl.a. noget af det, cupping kan hjælpe til.

Reducer din appelsinhud og få renset kroppen for skadelige affaldsstoffer med cupping

Vi tilbyder bindevævsmassage i Århus i vores hyggelige klinik på Klostergade. Cupping massage øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og organer, hjælper musklerne til at slappe af og reducerer appelsinhud (cellulite).

Hvad er cupping massage?

Cupping er en dybdegående form for massage, hvor der skabes et undertryk/vakuum i huden og det underliggende væv. Pga. undertrykket opløses ophobninger af affaldsstoffer og væske i kroppen, hvilket er vigtigt, da sådanne ophobninger bl.a. kan forårsage muskelspændinger, resultere i appelsinhud, tyngde os for energi og medføre at vi bliver mindre mobile.

Hvordan foregår cupping massage?

Hos Bodycool kan du få bindevævsmassage med kopper præcis det eller de steder på kroppen, du har behov for massage.

En cupping behandling forløber sådan, at du får olie smurt på det/de områder, hvor du ønsker massage, mens du ligger på en briks, så din krop slapper helt af. Herefter køres sugekoppen nedefra og op på området gentagne gange, så bindevævet stimuleres. Om det gør ondt afhænger af hvor meget syre og hvor mange affaldsstoffer, der er ophobet i bindevævet.

Cupping massage kan foregå på stort set hele kroppen, men især sugekopper på ryggen er en populær behandling, da den er effektiv til at løsne muskelspændinger eller ømhed.

Book din uforpligtende og 0-kroners forkonsultation nu >>

Hvor mange cupping behandlinger skal jeg have?

Antal cupping behandlinger afhænger af, hvad du ønsker, at behandlingen skal afhjælpe. Jo dybere problemet ligger og jo ældre det er, desto længere tid vil det tage at behandle.

Bindevævsmassage, virker det? Og hvad er cupping massage godt for?

Ja, cupping massage virker. Det er en terapiform, der har eksisteret i mange år og behandlingen er her stadig pga. dens mange fordele. Her er en liste over, hvad cupping bl.a. er godt for og kan forebygge:

 • Ømhed, muskelspændinger og smerter (fx. rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine)
 • Lav/ikke optimal energi
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Tunghed i kroppen
 • Væskeophobninger, fx. hævede ben og knæ
 • Udrensning og blodgennemstrømning
 • Vægttab
 • Appelsinhud på lår og baller eller andre steder på kroppen

Hos Bodycool får du også vejledning til, hvad du evt. selv kan gøre for at forebygge. Det vil sige vejledning i hjemmebehandling.

Cupping massage bivirkninger

Efter cupping behandling vil du have farvede, ofte rødlige, sugemærker de steder på kroppen, hvor kopperne har siddet.

Det er individuelt, hvor længe der går inden mærkerne forsvinder, men typisk et sted mellem nogle dage og en god uges tid. Det afhænger bl.a. af, hvor mange affaldsstoffer du har i kroppen.

Andre bivirkninger af cupping massage kan være lidt ømhed, træthed, hovedpine og svimmelhed, ligesom det er tilfældet ved almindelig massage.

Hvem må ikke få cupping behandling? 

De fleste kan få cupping massage uden problemer, men der er nogle undtagelser, hvor vi ikke må eller vil give bindevævsmassage.

 • Gravide og ammende
 • Kræftpatienter
 • Folk med meniskenskade
 • Folk med diskusprolaps

Køb Cupping sæt til bindevævsmassage hos Bodycool

Vi sælger sugekopper enkeltvis og i sæt i vores klinik i Århus, så du har mulighed for at fortsætte din cupping massage hjemme efter behandling. 

Det er altid en god ide at supplere behandlinger på klinikken med sugekop behandlinger hjemme, da det er vigtigt at blive ved med at stimulere bindevævet. Det giver dig en øget effekt ift. reduktion eller forebyggelse af appelsinhud (cellulite), løsninger af muskelspændinger, m.m. Derfor har og anbefaler vi cupping til hjemmebrug.

Flere spørgsmål?
Få svar på alt om cupping massage til en gratis og uforpligtende konsultation.

Kunne du tænke dig at få cupping massage?

Bodycool