Bodywrap

UNIVERSAL CONTOUR WRAP® ER VERDENS ENESTE DOKUMENTEREDE BODYWRAP-MÆRKE DER GARANTERER ØJEBLIKKELIGT CENTIMETERTAB

Om bodywrappen

Hvis du gerne vil tabe dig et par ekstra centimeter, kan du altid melde dig til et fitnesscenter, eller prøve den nyeste slankekur, men hvis du leder efter øjeblikkelige resultater, behøver du ikke lede længere end Classic-behandlingen fra Universal Contour Wrap®.

Vi garanterer at du vil tabe dig mindst 15 cm sammenlagt i løbet af blot to timer, ellers får du dine penge retur! Hvad er mere perfekt for den specielle lejlighed? Bryllup, konfirmation, ferie i bikini, en date, eller bare forkæle dig selv samtidig med en udrensning.

Yderligere fordele:

  • Gør cellulite og strækmærker mindre tydelige
  • Efterlader huden glat og blød
  • Fjerner skadelige affaldsstoffer fra kroppen

Hvordan virker det?

UCW Classic virker ved at du er pakket ind i 25-30 elastikbandager, der har været lagt i blød i en varm, mineral-rig leropløsning. Det tager ca. 45 minutter  at blive målt og pakket ind. Når wrappen er påført, skal du blot slappe af og lade bandagerne forme og tone din krop, mens mineralerne optages i din hud og leret trækker affaldsstoffer ud, så du efterfølgende ser bedre ud. I modsætning til andre centimetertabs-behandlinger er resultaterne af Universal Contour Wrap ® Classic ikke forbundet med nogen form for deyhydrering. I virkeligheden opfordres du til at drikke masser af vand.

Hvem er det til?

Alle kan drage fordel af det garanterede centimetertab fra Universal Contour Wrap Classic behandlingen, uanset din størrelse og form, eller hvis du ønsker at kickstarte en slankekur eller tackle de genstridige centimeter, som selv timevis i fitnesscentret simpelthen ikke gør noget ved. Og fordi resultaterne er øjeblikkelige, kan du bruge Universal Contour Wrap® Classic, når der ikke er nogen tid tilbage og du har brug for at se godt ud før ferien. Det tager kun 2 timer at få en fast og tonet krop med UCW Classic. Så selvom du er blot få dage fra den særlige begivenhed, kan du have tillid til at Universal Contour Wrap® vil få dig til at se smuk og selvsikker ud. Det er ikke underligt, at berømtheder som Claire Sweeney, Paula Abdul, Tamsin Outhwaite og Zoe Ball er afhængige af Universal Contour Wrap®, før de viser sig frem på den røde løber.

Men UCW Classic er ikke blot for det øjeblikkelige centimetertab. Den unikke lerblanding og de specielle indpakningsteknikker omformer ikke blot din krop, men det er også en effektiv måde at reducere forekomsten af cellulite og strækmærker, eller reducere løs hud efter en graviditet eller vægttab. Det er endda en fantastisk behandling for mænd, der søger at målrette problemområder som mave og talje.

For at opleve det fulde udbytte af UCW Classic, anbefales en serie af behandlinger, og disse bør finde sted med mindst 7-10 dages mellemrum. En enkelt behandling kan også anbefales.

Fotograf Johny Kristensen
Fotograf Johny Kristensen
BODYCOOL