Kære kunde

Jeg husker år tilbage, hvor min familie og jeg ofte ramte ind i diverse forkølelser, ondt i halsen, ondt i ørene osv. Vi smittede hinanden, i de perioder, hvor årstiderne skiftede – det var så frustrerende. Derfor begyndte vi alle, at indtage C-vitamin tabletter, samt andet kosttilskud, da jeg havde læst, at det skulle kunne udrydde vores sygedage. Så hvorfor ikke prøve det? Men ak nej, det hjalp ikke en dyt.

Ovenstående er en beskrivelse af, hvordan det var engang! – for i dag er det faktisk 4 år siden, at min familie og jeg, sidst har haft en sygedag. De er forduftet, de er væk, og vi har aldrig haft det bedre. Og hvordan kan det så være? Jo, jeg har fundet frem til nogle veldokumenteret produkter, som indeholder lige netop dét, din krop har brug for.

Kunne du tænke dig at høre mere, og hvorfor det er godt for dig? – så kom til et lærerigt oplæg hos Bodycool mandag d. 23/10 kl. 19-21.
Det eneste du skal gøre er, at informere mig om din deltagelse ved, at sende mig en sms på 26359749 – så garanterer jeg for en spændende aften med Niels og jeg.

Tilmelding hurtigst muligt og senest 2 dage før. Først til mølle, da der begrænset antal pladser. Tag gerne din mor, søster, bedsteforældre, kæreste, ven eller far med – jo flere jeg får muligheden for at hjælpe til en bedre hverdag, jo bedre.

Ses vi?  Pssst…
Jeg sørger selvfølgelig for, at der er lidt sødt til ganen og kaffe på kanden. Der vil blive udloddet præmier denne aften fra Bodycool.

Vi glæder os til at se dig/jer.

Venlig hilsen
Bodycool
Louise Corneliussen
Tlf. 70707848/26369749