Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Læs Mettes oplevelse af Bodycool og fedtfrysning

Mette var for nogle år tilbage til fedtfrysning hos os. Her kan du læse, hvad hun har at sige om Bodycool og fedtfrysning.

*Indlægget er lavet i samarbejde med Bodycool, men er 100 % mine egne meninger og oplevelser ved behandlingen. 

Dem af jer der følger mig på Instagram, har nok set at jeg i lørdags var en smut tur i Aarhus.

Til jer der ikke gør det, kan jeg fortælle at jeg var taget til Aarhus fordi jeg skulle have en fedt frysning hos Bodycool fordi jeg er blevet ambassadør for dem.

Jeg havde set flere før og efter billeder af folk der har fået fedtfrysninger og de har godt nok nogle flotte resultater.

Derfor tænkte jeg at jeg også gerne ville se om det kunne virke for mig, for jeg har nemlig den der irriterende topmave, bildæk, badering – kald den hvad i vil og selv da jeg var 16 kg mindre havde jeg den – derfor så jeg fedt frysning som en oplagt mulighed for at hjælpe mig på vej.

Jeg ankommer til Bodycool og bliver modtaget af Louise som er indehaveren og samtidig også verdens sødeste menneske. J

eg havde aldrig mødt hende før, jeg havde kun mailet med hende inden da.

Men sikke et fantastisk menneske, lige så snart jeg trådte ind af døren følte jeg mig bare velkommen og tryg ved det hele.

Vi startede behandlingen med at Louise spurgte ind til min historie og jeg fortalte omkring det hele, med mit vægttab, depression, tog kilo på igen og de svære stunder og jeg følte mig helt tryg ved at fortælle Louise det, for jeg kunne mærke hendes iver for at hjælpe mig.

Derefter mærkede hun på min mave for at finde ud af hvilken behandling jeg skulle have for et godt resultat.

Hun sagde at jeg skulle have 2 påsætninger i dag og derefter målte og vejede hun mig og tog billeder, så vi kan sammenligne næste gang jeg kommer til Aarhus.

OG så, skulle vi i gang med behandlingen og der kunne jeg godt mærke jeg blev liiidt nervøs.

Jeg er ikke så god til smerte, og jeg var faktisk lidt bange for det ville gøre ondt.
Jeg sagde det dog ikke højt – men lige der da hun fandt maskinen frem, tænkte jeg åh nej, hvad har jeg rodet mig ud i?

Behandlingen foregår således ved “dellen” suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger).

Huden varmes så op i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter.

Og jeg vil indrømme da den først kom på gjorde det ondt, ikke så det ikke var til at holde ud, men mere som om der bare var en der sad og nev dig.

Samtidig følte jeg så heller ikke jeg kunne trække vejret ordentligt, fordi jeg var bange for den røg af.

Det forsikrede Louise mig så om at det gjorde den altså ikke, så turde jeg godt trække vejret igen 😉

Men når den så nedkøler til de 3 grader, så gør det lidt ondt igen og spænder meget i huden.

Men efter nogle minutter er det væk og seriøst, resten af tiden ligger man bare og slapper af og spiser snacks som man fik serveret 🙂

Jeg fik 2 påsætninger og jeg var der i over 2 timer for det var simpelthen så hyggeligt at være hos Louise. Jeg ved man sagtens kan få disse behandlinger i København nogle få steder. Men jeg vil til enhver tid anbefale Louise og Bodycool.

Atmosfæren og Louises sind og iver for at hjælpe folk er helt fantastisk. Hun brænder for at hjælpe folk og det kan man virkelig mærke! Hun kunne aldrig finde på at behandle en som måske ikke var egnet til det, blot for at tjene penge.

Så vil hun hellere være ærlig og sige at hun desværre ikke kan hjælpe og det har jeg stor respekt for.

Derudover, så betaler hun billetten (bus med Rødbillet) hvis du kommer fra Sjælland f.eks. og hun er faktisk billigere end de fedtfrysnings steder jeg har kigget på i København på alene fedt frysnings behandlingen.

Så når hun så også betaler billetten er der altså penge at spare og så kan du jo samtidig gøre det til en weekend tur til Aarhus 🙂

Men nu sidder nogle af jer og tænker, Mette hvad er det der fedt frysning for noget?

Kort fortalt, så selv om du lever sundt og dyrker motion, kan der være genstridige deller (fedtdepoter), som bliver siddende på din krop.

Dem kan Bodycool hjælpe dig af med ved hjælp af fedtfrysning. Maskinen Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller.

Fedtfrysningen virker på ca. 50% efter 1. behandling og på ca. 90% efter 2 behandlinger samme sted. Behandlingen er smertefri og du slipper for operation.

Maskinen nedbryder dine fedtceller og “springer” dem, lidt lige som bobbelplast som Louise fortalte mig, og bliver adskilt ud igennem dine afgiftstoffer som forlader kroppen.

Du kan som regel se resultater efter 3-4 uger.

Men det er IKKE en slanke kur og du kan ikke bare spise pizza og lignede også tro du taber dig, for så får du jo bare nye fedt depoter og det går jo ikke.

Så jeg bruger det som endnu mere motivation til at spise sundt og træne, for så tror jeg virkelig jeg kan få nogle flotte resultater!

Nu har jeg en tid igen i næste måned og jeg er spændt på at se hvad der er sket på en måned, og det skal jeg selvfølgelig nok dele med jer til den tid.

Men til slut vil jeg bare sige at det virker måske meget rosende og godt. Men sådan havde jeg det virkelig hos Louise. Jeg kan jo ikke sige noget om mine resultater endnu.

Men hele oplevelsen af at komme hos Louise var fantastisk, og det mener jeg helt dybt inde fra hjertet – jeg gik derfra helt glad og smilende fordi det bare havde været en god oplevelse.

Så det er 100 % min ærlige mening og ikke blot noget jeg siger fordi jeg er ambassadør. Louise er virkelig et dejligt menneske!

Her kan i se lidt billeder jeg har fået tilsendt fra Louise så i kan se nogle af de resultater hendes kunder har opnået.