Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Michelles historie

Hos Bodycool tager jeg mig af mange kunder som kommer af forskellige årsager og som jeg gøre mit yderst bedste for at tilfredsstille med de løsninger og behandlinger som tilbydes.

Jeg elsker at høre om jeres oplevelser hos os og vil så sandelig gerne også dele dem med jer.

Jeg har derfor i denne blog taget én af vores kundehistorier med, Michelle, da jeg synes at det er vigtigt at fortælle hvornår behandlingerne er effektive og hvornår de ikke er det.

Michelle

Michelle er først i 30’erne og til dagligt er hun makeupartist. Hun kommer fra Juelsminde og har to børn, en på 4 år og en på 6 måneder.

Michelle har været kunde hos Bodycool i 6 år. Hun har både fået behandling med vores ONDA Coolwaves og vores fedtfrysningsmaskine.

Første gang Michelle kom til mig, var inden hun blev gravid. Hun ønskede en fedtfrysning. Som mange andre,  døjede hun med et uønsket fedtdepot ved maveområdet, som hun ville af med. Hun søgte hjælp hos Bodycool, hvor forundersøgelsen og behandlingen ikke helt var som ønsket…

Som jeg altid prioriterer højt, tog jeg mig god tid til at tale med Michelle om hendes ønsker og tanker, og brugte meget tid på at vejlede hende og vurdere om hun er egnet til behandlingen.

Jeg mærkede på det område Michelle gerne ville  have reduceret fedt og kunne føle at vævet var hårdt. Jeg spurgte Michelle om hun var stresset, da det kan være en forklaring på hård fedtvæv, hvorpå hun svarede ja.

Jeg kunne af den grund vurdere at Michelle muligvis kunne opleve mindre chancer for behandlingens effektivitet, og det viste sig så desværre at være tilfældet.

“Da jeg prøvede at få en fedtfrysning inden jeg fik min søn, var der ikke nogen effekt. Jeg kom ind til Louise med den her delle, hvor hun spurgte mig om jeg var stresset. Dette måtte jeg svare ja til. Hun sagde at grundet at det nok var en stressdelle, så kunne hun ikke give mig en garanti for at behandlingen ville virke. Og ganske rigtigt, så havde behandlingen altså ingen effekt.”

– Michelle

Hvis fedtdepoter er hårde, kan det være forbundet med stress og i disse tilfælde vil en fedtfrysning sjældent være ret effektiv.

I tilfælde som disse vil jeg anbefale at starte med en ONDA Coolwaves behandling for at blødgøre fedtet, og derefter fedtfrysning.

Det er dog forskelligt fra person til person. Jeg vurderer altid individuelt og skræddersyer et program som passer lige netop dig og dine behov.

Michelle kom for anden gang 1 år efter første fedtfrysningsbehandling.  Hun havde født og var på barsel. Nu var der lidt mere ro i Michelle’s liv.

Michelle efterspurgte en fedtfrysning . Da jeg mærkede efter, kunne jeg føle, at hun havde blødere fedt på maven, hvilket er en god forudsætning for en effektiv fedtfrysning.

Vi prøvede os frem igen. Denne gang med en noget anden oplevelse end første gang. Der var nemlig store resultater med fedtfrysningen og Michelle fik gennem 2-3 behandlinger tabt -30 centimeters mål på flere steder, samt fået et løft af hendes graviditetsmave, som i kan se på billederne nedenunder.

Michelle var tilfreds med hendes reduktion af fedt på maven, men ønskede også at gøre noget ved sin appelsinhud.

Efter Michelle fik sin første søn, oplevede hun at appelsinhuden på hendes lår blev forværret. Hun kom derfor ned til Bodycool, hvor vi aftalte at hun skulle prøve vores ONDA Coolwaves behandling, der blandt andet er god til at reducere appelsinhud. Efter hun fik behandlingen, kunne hun efter lidt tid se resultatet af, at hendes appelsinhud var mindsket.

Efter anden måned kunne man se et rigtig flot resultat. Jeg var endnu ikke appelsinhudsfri, men områderne er blevet noget glattere”.

– Michelle

Jeg oplevede et kæmpe resultat og en kæmpe hjælp. Jeg elsker at komme hos Bodycool. Det er som en familie i Aarhus jeg ikke havde tidligere. Der er altid hjemligt og hyggeligt når jeg kommer og bliver altid mødt med et smil. Der bliver lagt svesken på disken, og Louise fortæller sandheden. Pga. fedtfrysning, har jeg smidt en masse centimeter samtidig med at jeg har fået løftet min graviditetsmave op. Jeg har smidt omkring 30 cm om maven samtidig med at jeg har fået et løft.

– Michelle

Hos Bodycool har vi den filosofi at sundhed kommer både indefra og udefra – balance mellem krop og sind er altid at foretrække.

Bodycool