Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Tips og råd til dem med appelsinhud

Tit så oplever jeg en gruppe kunder, der kommer til mig og efterspørger behandling på cellulite, specielt efter sommeren, da det for nogen er et irritationselement at have tydelig appelsinhud på kroppen. I den forbindelse vil jeg gerne dedikere dette blogindlæg til appelsinhud, hvor jeg vil give jer nogle gode råd til, hvordan man behandler denne slags bedst muligt selv. Hvis dette ikke er nok, har vi en behandling, der kan hjælpe dig.

Hvad er appelsinhud?

Man får ofte appelsinhud eller cellulite, som det også hedder, på hofter og lår. Du kan også få appelsinhud på armene eller andre steder på kroppen. Da bindevævet kan rumme fedt, kommer områderne til at se ujævne ud, hvor huden ligeledes bliver bulet – ja, faktisk minder det lidt om skallen på en appelsin. Det er ofte kvinder, der får appelsinhud, hvilket kan have noget at gøre med at kvinders bindevæv er anderledes end mænds. Udover det, er det tilfældigt, hvem der får appelsinhud – det er lige så meget kvinder med en høj BMI som med en lav BMI, samt ældre og yngre kvinder.

Man er ikke selv herre over, om man får appelsinhud og de fleste tror, at det er noget, de er nødsaget til at leve med, da det er sådan deres hud har valgt at forme sig. Men faktisk kan du både selv gøre en indsats for at mindske den, og ligeledes kan jeg hjælpe dig, hvis man vil have et ekstra effektivt resultat.

Stop rygning, spis sundt og indtag de nødvendige vitaminer

Når det kommer til flot hud og generel sundhed, er det vigtigt, at man tænker på flere faktorer på én gang. Alt hvad du påfører din krop, kommer til at kunne ses fysisk. Hvis du selv vil gøre en indsats i kampen mod naturens gang med appelsinhud, kan du bl.a. arbejde på at undgå de ting, der ælder huden før tid, såsom rygning. Rygning gør simpelthen bindevævet mindre spændstig og giver fedtet fri passage til at sætte sig i de klumper, der danner den bulede overflade i huden.

Som en basal strategi bør du altid spise overvejende sundt og mindske stress i hverdagen. Dette gør nemlig, at du holder en vis balance i dine hormoner, som påvirker styrken på bindevævet. Der er en enorm styrke og effekt på alt i din krop, så længe du får alle de vitaminer din krop har behov for.

Der er en stærk og vigtig styrke i at få de vitaminer, som kroppen har brug for. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvad man præcis har brug for, hvor man får fat i de nødvendige vitaminer og hvilke producenter, man oprigtigt kan stole på. Jeg vil derfor komme med en anbefaling til, hvordan man kan få alle vitaminer hver dag på en nem måde.

Hvedegræs: vejen til velvære

Det er noget, jeg selv har gjort i rigtig mange år og er en af de bedste investeringer, jeg har gjort for min sundhed og velvære. Hver morgen åbner jeg min fryser og tager et lille brev hvedegræs op. Dette lille brev indeholder nemlig alle vitaminer, mineraler, aminosyrer (dog undtagen D-vitamin). Når jeg har drukket mit brev hvedegræs, svarer det nærings- og vitaminmæssigt til at jeg har indtaget 600g broccoli. Grunden til at hvedegræsset har så høj en næring- og vitaminværdig er, at det bliver lynfrosset indenfor få minutter fra, at det bliver høstet. Der når altså ikke at gå noget værdifuldt til spilde. Et godt boost til dit immunforsvar, og en nem måde at supplere op til de 600g grøntsager, vi skal spise dagligt.

Er du i tvivl, om du er i vitaminmangel, eller hvor du bør sætte ind for at optimere din sundhed, så har du mulighed for at få foretaget en vitamintest nede på min klinik. Dette sker ved, at jeg laver en simpel hårscanning, hvor jeg efter 15 minutter kan fortælle dig, hvad du er i underskud af i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, antioxidanter og meget mere. Jeg kan ligeledes vise dig et billede af, om du er påvirket af stråler fra wi-fi eller computer/mobiltelefon.

ONDA Coolwaves

Man skal som nævnt tænke på flere faktorer på én gang, da alt hænger sammen. Man hører næsten altid ordet “kost” i forlængelse med “motion” – og dette er ikke en undtagelse. Kost og motion hænger nemlig også sammen, når det gælder bekæmpelsen af appelsinhud. Når du dyrker motion, vil du opbygge muskler, som kan virke slørende på den ujævne hud. Derudover stimulerer du cirkulationen i kroppen og som resulterer i, at dit bindevæv bliver mere spændstigt.

Hvis kost og motion ikke giver den ønskede effekt, hvor man kan se en tydelig reduktion af områderne, kan vi med vores ONDA Coolwaves maskine give det sidste, store, spark i bekæmpelsen mod at reducere appelsinhuden.

Der er ikke mange, der er klar over, at det er muligt at få reduceret sin appelsinhud markant. Hos Bodycool oplever jeg klienter, der kommer med et brændende ønske om at fjernet områder med appelsinhud. Jeg kan ikke fjerne appelsinhud helt, men med min behandling vil jeg kunne reducere din appelsinhud ret meget.

Se før og efter billeder her.