Vitamintest

Dit hår gemmer på mange hemmeligheder, tør du se dem? Få taget en vitamintest !

Har du fordøjelsesproblemer, lav energi, hormonelle ubalancer, for meget væske i kroppen, dårligt immunforsvar eller vægtproblemer?
Så kan det simple svar være, at du lider af næringsmangel!
Vores vitamintest er en cellescanning baseret på banebrydende tysk teknologi.
Testen er også velegnet til dig, som går op i sundhed og gerne vil vide, om det du gør, er det optimale for dig.

Vores jord og mad bliver mere og mere næringsfattig, og det er blevet svært at spise på den rigtige måde, så man får dækket alle næringsbehov. Vi danskere er ”rigtig gode” til at spise alt for meget varmetilberedt mad, hvor op til 70% af næringsstofferne er ødelagt.

En vitamintest fortæller, hvad du er i underskud af.

En simpel hårscanning, via hårroden og -strået, kan vise dig, på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af, i forhold til:

  • vitaminer
  • mineraler
  • essentielle fedtsyrer
  • aminosyrer
  • antioxidanter
  • og meget mere!

En mineral og vitamintest giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra

  • Wi-fi
  • Mobiltelefon
  • Computerskærm m.m.

samt om du f.eks. lider af svamp, parasitter, er belastet med giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Vores vitamintest kaldes for ”Cell Wellbeing”, og der trækkes 4 hår ud, som analyseres med hårroden i et scanningsapparat. Du kan læse mere om Cell Wellbeing her: www.cell-wellbeing.com/dk

Rapporten på 32 sider, bliver med det samme, sendt til din mail. En vitamintest koster 895,- uden vejledning og dertil kan du bestille en udvidet konsultation, hvis du har brug for et kig på din nuværende kost. Vitamintesten koster 1499,- med vejledning og opfølgning.

Du modtager på mailen en 90 dages optimeringsplan samt en fødevareplan, der trin for trin viser dig, hvad du skal spise og gøre for at optimere dine cellers velvære. Det anbefales, at du følger op på din første vitamintest med en såkaldt “re-test”, som du booker sammen med din behandler, så du kan blive fulgt op.

Book en tid til vitamintest

Det er kostvejleder Louise og Jytte, der varetager vitamintesten i Aarhus. Du kan kontakte os på e-mail: info@bodycool.dk eller ringe/sms til tlf.: 26359749

BODYCOOL