Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Infrarød behandling

BØVLER DU MED LEDSMERTER OG ØMME MUSKLER? – eller har du brug for at give din krop et ekstra boost? Vores infrarødstæppe gennemvarmer kroppen indefra, hvilket får led, sener og muskler til at slappe af. Tæppet kan anvendes til behandling eller forebyggelse af mange forskellige gener.

Infrarød behandling

Infrarødtæppet varmer kroppen indefra, hvilket får muskler, led og sener til at slappe af. De infrarøde stråler i vores tæppe går op til 9 cm ind i vævet, muskler og fedt (hvor det kun er op til 4 cm ved andre tæpper). Hele kroppen varmes op, og der skabes en saunaeffekt, når man ligger i tæppet. Varmen er med til at løsne led og muskler ud af spændingspositionen og får dem til at slappe af, hvilket fjerner stivheden og de smerter som følger med.
Tæppet kan anvendes til forebyggelse og behandling af flere forskellige gener.

Infrarødtæppet hjælper bl.a. med :

 • reduktion af stress og træthed
 • oplev større velvære
 • reduktion af stress og træthed
 • lindring af ledsmerter og stivhed
 • fibromyalgi
 • restituering af kroppen
 • kickstarte forbrænding
 • uro i benene
 • bedre nattesøvn
 • detox
 • blødere hud
 • forbedret blodcirkulation

Infrarødtæppet kan være en godt supplement til at kickstarte din forbrænding, hvis du ønsker et vægttab.

Da temperaturen i tæppet er højere end din egen kropstemperatur, vil kroppen prøve at udskille varmen og afkøle sig selv ved at svede. Eftersom det kræver energi at svede, begynder kroppen at arbejde, som sætter din forbrænding i gang. Når kroppen øger svedproduktionen for at afkøle sig selv, arbejder hjertet hårdere og derved øges blodcirkulationen, hvilket giver betingelsesfordelene som ved aktiv træning. Med vores tæppe kan du forbrænde helt op til 600 kcal på en halv time. Derudover er varmeenergien med til at blødegøre dine fedtceller, som kan være med til at opløse dem. Infrarødtæppet er også en hjælp til dem der har skader, som hæmmer dem i at dyrke fysisk aktivitet, og som gerne vil tabe sig.

Infrarødtæppet er godt til dig, som dyrker meget sport, hvor kroppen har brug for maksimal restituering.

Tæppet er rigtig godt til dig som f.eks. løber, cykler, spiller fodbold, dyrker crossfit eller andre former for hård træning. For at yde det maksimale og undgå skader, må kroppen restituere. Med infrarødtæppet vil du opnå fuld restituering af hele kroppen eller de områder, som er belastet. Tæppet er med til at lindre led- og muskelsmerter samt stivhed. Forskellen på massage og behandling i et infrarødtæppe er, at et infrarødtæppe både arbejder med led og muskler indefra såvel som udefra. Derfor kan det være et godt supplement ved siden af besøget hos massøren og gøre en stor forskel for mange.

Hvad gør infrarød behandlingen ved din krop?

Inden for den terapeutiske verden opdeles infrarødstråler oftest i nære, mellem og fjerne IR stråler (NIR, MIR og FIR). I et infrarødtæppe anvendes der FIR stråler, som styrker og optimerer den naturlige bevægelse af cellerne forårsaget af vand og andre molekyler.
Infrarødbehandlinger betragtes stadig som ”alternativ behandling”, hvilket kan virke skræmmende for nogle – for resultaterne lyder næsten for gode til at være sande. Men infrarødbehandlinger har været brugt effektivt i årtusinder og effekten er bevist i mange undersøgelser fra fagfolk og studier samt undersøgelser og erfaringer ved tusindvis af behandlinger. Holland er de førende inden for kliniske studier af infrarødbehandlinger, som er offentliggjort og kan findes på internettet.
Infrarødstråler absorberes meget nemt af den menneskelige krop, faktisk op til hele 93% af infrarødstrålingen, hvilket er en af grundende til at behandlingen har så stor effekt.

Lige så snart noget væv i din krop bliver udsat fra FIR stråling, øges effektiviteten af kroppens egen evne til at hele og regenerere sig selv. Varmen fra FIR strålingen udvider nemlig dine blodkar med forsigtighed, sætter gang i blodcirkulationen samt de større klynger af vandmolekyler nedbrydes og gøres mindre. FIR stråling stimulerer den cellulære metabolisme, øger produktionen af nyt cellevæv samt nedbryder vandmolekylerne til mindre klynger, så har man skabt det perfekte miljø i kroppen til bl.a. øget udrensning. Det betyder altså, at vi via FIR stråler forbedrer kroppens egen evne til at regenerere og reparer skadet væv – vi giver altså kroppens naturlige arbejdsproces et ordentlig boost og skruer op for tempoet. Ved at vi sætter tempoet op inde i din krop, øges friktionen, så der skabes yderligere varme, hvilket er en af grundene til at behandlingen er så effektiv. For du varmes op udefra såvel som indefra. Vores krop reagerer på den øgede opvarmning ved at påbegynde kroppens naturlige reaktion ved øget indre temperatur – nemlig ved at begynde at afkøle sig selv.

Infrarødtæpper må ikke anvendes, hvis du:
 • Er gravid
 • Har hjerteproblemer/pacemaker
 • Er bløder (hæmofili)
 • Har fået opsat kobberspiral indenfor de sidste 30 dage
 • Er kemo/stråle patient. Man må dog gerne, hvis man får kemopiller

Infrarødtæppet kan lejes eller købes, se priser.

Du kan evt læse mere om tekniske data på Klinik Noels hjemmeside.

 

Ekstra information

 • Ring for pris , eller hvis du har spørgsmål til infrarød behandlingen: (+45) 70 70 78 48 eller eller skriv til info@bodycool.dk
 • Send SMS/ring på mobil tlf (+45) 26 35 97 49 .

Behandlingen

Du skal kun have undertøj på og bruge et lagen eller dynebetræk inden i posen. Stoffet kan hjælpe, hvis du sveder meget. Behandlingen tager 30 min og kan justeres i intensitet og virkemåde.