Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Vitamintest

Har du fordøjelsesproblemer, lav energi, hormonelle ubalancer, for meget væske i kroppen, dårligt immunforsvar eller vægtproblemer?

Book tid her

Dit hår gemmer på mange hemmeligheder, tør du se dem? Få taget en vitamintest!

Har du fordøjelsesproblemer, lav energi, hormonelle ubalancer, for meget væske i kroppen, dårligt immunforsvar eller vægtproblemer?
Så kan det simple svar være, at du lider af næringsmangel!
Vores vitamintest er en cellescanning baseret på banebrydende tysk teknologi. Behandlingen er godkendt af FDA.
Testen er også velegnet til dig, som går op i sundhed og gerne vil vide, om det du gør, er det optimale for dig.

Vores jord og mad bliver mere og mere næringsfattig, og det er blevet svært at spise på den rigtige måde, så man får dækket alle næringsbehov. Vi danskere er ”rigtig gode” til at spise alt for meget varmetilberedt mad, hvor op til 70% af næringsstofferne er ødelagt.

En vitamintest fortæller, hvad du er i underskud af

En simpel hårscanning via hårroden og -strået, kan på blot 15 minutter vise dig, hvad du er i underskud af i forhold til:

  • vitaminer
  • mineraler
  • essentielle fedtsyrer
  • aminosyrer
  • antioxidanter
  • og meget mere!

En mineral- og vitamintest giver også et billede af, om du er påvirket af stråling fra:

  • wi-fi
  • mobiltelefon
  • computerskærm mm.

samt om du f.eks. lider af svamp, parasitter, er belastet med giftstoffer fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Vores vitamintest kaldes for ”Cell Wellbeing”, og der trækkes 4 hårrødder ud, som analyseres i et scanningsapparat. Du kan læse mere om Cell Wellbeing her: www.cell-wellbeing.com

Rapporten på 32 sider bliver med det samme sendt til din mail. En vitamintest koster 895,- uden vejledning, og dertil kan du bestille en udvidet konsultation, hvis du har brug for et kig på din nuværende kost. Vitamintesten koster 1499,- med vejledning og opfølgning.

Du modtager i mailen en 90 dages optimeringsplan samt en fødevareplan, der trin for trin viser dig, hvad du skal spise og gøre for at optimere dine cellers velvære. Det anbefales, at du følger op på din første vitamintest med en såkaldt “re-test”, som du booker sammen med din behandler, så du kan blive fulgt op.

Book din tid nu

Gå ind og book din tid allerede i dag

Book tid her Book på afbetaling