Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Om Bodycool

Læs lidt mere om, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig!

Jeg har de sidste 8 år hjulpet rigtig mange kunder. Måske er du min næste, jeg skal hjælpe

Jeg er 51 år og har arbejdet indenfor sundhedssektoren i 20 år. Oprindeligt er jeg uddannet tandplejer. Nu er jeg blevet selvstændig, da jeg har et brændende ønske om at hjælpe andre med at få det bedre.

Jeg har selv gennem tiden prøvet mange forskellige behandlinger indenfor fedtreduktion, prøvet alle kure, forskellige produkter og behandlinger. Men efter mine mange års erfaring ved jeg jo godt, at det handler om det grundlæggende, altså ens livsstil, motion, kosten, søvn, stress osv. Min “mor” mave ændrede sig aldrig uanset, hvad jeg gjorde, og her kom fedtfrysning ind i billedet. Jeg prøvede selv denne behandling til at shape min mave, så jeg blev mere glad for den.

Da jeg opdagede fedtfrysning var jeg ikke i tvivl. Det er et naturligt og reelt produkt, der reducerer de uønskede deller. Det betyder, at man får en mere shapet krop, der igen er med til at give større selvværd og større glæde ved livet.

MIT MÅL med Bodycool er at hjælpe dig til en behandling, som passer til netop dig. Jeg bestræber at hjælpe og vejlede dig med de bedste råd og behandlinger, så du får det bedste resultat og den bedste udgave af dig selv. Prøv en behandling!

Med venlig hilsen
Louise Corneliussen

Louise Corneliussen, indehaver.

Jytte er Louises makker og en glædesspreder

Jeg er 56 år og har tidligere været selvstændig frisør gennem 17 år med flere ansatte. Jeg er født nysgerrig på livet og interesserer mig især for kost, motion og sundhed.

Jeg har arbejdet hos Bodycool i 4 år og nydt hvert eneste øjeblik i huset og alle besøg fra kunder. ☺️

Mit ønske er at hjælpe kunderne hele vejen rundt, så de kommer i mål med deres ønsker og behov. Det handler om at se kunderne som hele og komplekse mennesker.

Derfor har jeg uddannet mig til kost- og hormonvejleder, gennemført et cellulite (appelsinhud) kursus og betjener ONDA Coolwaves og Strækmærkebehandlinger på klinikken.

Jeg glæder mig meget til at møde dig!

Jytte Bay Rasmussen, medarbejder.