Jeg er 48 år, har arbejdet indenfor sundhedssektoren i 20 år. Oprindeligt er jeg uddannet tandplejer. Nu er jeg blevet selvstændig, da jeg har et brændende ønske om at hjælpe andre med at få det bedre.

Jeg har selv gennem tiden prøvet mange forskellige behandlinger indenfor fedtreduktion, prøvet alle kure, forskellige produkter og behandlinger. Men efter mine mange års erfaring ved jeg jo godt det handler om det grundlæggende altså ens livsstil motion, kosten, søvn og stress osv.
Men min “mor” mave ændrede sig aldrig uanset havd jeg gjorde, og her kom fedtfrysning ind i billedet. Prøvede denne behandling til at shape min mave, så den blev pænere.Da jeg opdagede fedtfrysning var jeg ikke i tvivl. Det er et naturligt og reelt produkt der reducerer de uønskede deller. Det betyder, at man får en pænere krop, der igen er med til at give større selvværd og større glæde ved livet.

MIT MÅL med Bodycool er at hjælpe dig til en behandling som passer til netop dig.

Jeg bestræber at hjælpe og vejlede dig, med de bedste råd, behandlinger, så du får det bedste resultat og den bedste udgave af dig selv.

Prøv en behandling!

Med venlig hilsen
Louise Corneliussen

“jeg har de sidste 5 år hjulpet rigtig mange kunder og måske er du min næste jeg skal hjælpe”

Vores digitale processer har vi eksterne folk til, og i den forbindelse benytter vi os af firmaet Strartupkonsulenten ApS.
Indehaver Jonas Wojcik har gennem de seneste 5 år hjulpet os med den digitale vækst. Han har arbejdet med det digitale marked i mere end 11 år, og har derfor et stort knowhow indenfor adskillige markeder. Deres speciale er Facebook annoncering, samt content udformning, som uden tvivl én af årsagerne til Bodycools succes.

Jonas Wojcik

– Markedsføringsansvarlig.

Foran døren

Jytte er Louises makker og en glædesspreder.

Jeg er 53 år og har tidligere været selvstændig frisør gennem 17 år med flere ansatte

Jeg er født nysgerrig på livet og interesserer mig især for kost, motion og sundhed

Jeg har arbejdet hos Bodycool i 2 år og nydt hvert eneste øjeblik i huset og alle besøgene fra kunder ☺️

Mit ønske er at hjælpe kunderne hele vejen rundt, så de kommer i mål med deres ønsker og behov. Det handler om at se kunderne som hele og komplekse mennesker

Derfor har jeg uddannet mig til kost- og hormonvejleder, gennemført et cellulite-kursus og betjener alle maskiner på klinikken

Jeg glæder mig meget til at møde dig!

BODYCOOL