Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Elizabeths rejse

Elizabeth er sygeplejerske og lever et sundt og aktivt liv. Hun har dyrket sport på et højt plan og går eller løber 10-12 km dagligt.

Selvom Elizabeth vægter den sunde livsstil med en masse grønt og motion, oplevede hun alligevel en indre uro. Det var svært at sove, koncentrationen var lav og det var svært at fokusere. Hun havde for år tilbage hørt om at man kunne få foretaget en vitamintest, men havde endnu ikke handlet på det. Men da Elizabeth stod og skulle starte på studie, hvor det var nødvendigt med intens læsning af tungt stof, googlede hun hvor man kunne få foretaget sådan en vitamintest.

“Man kan jo godt blive i tvivl om man er i balance og det var en periode hvor jeg var meget stresset med to uddannelser. Med testen fandt jeg jo også ud af, at alle de vitaminpiller jeg tog, samt fiskeolie, måske ikke hjalp ordentligt”

For at råde bod på situationen med vitaminpiller som ikke virkede efter hensigten, blev Elizabeth introduceret for hvedegræs som indeholder alle vitaminer undtaget D-vitamin. Hvedegræs kommer i små portioner, hvor ét brev svarer til 600g grøntsager nærings- og vitaminmæssigt. Dette er grundet at hvedegræssen bliver lynfrosset så snart det bliver høstet og på den måde kan man bevare alle værdier.

“Jeg synes især at jeg kunne mærke det i starten. Jeg havde lettere ved at sidde ned og koncentrere mig og fokusere på min læsning. Det hjalp mig med at give mig ro og fokusere. De første dage kan jeg huske at jeg faktisk faldt i søvn, hvor jeg måske havde regnet med det modsatte. Men det giver mig jo ro og derfor fik jeg endelig sovet godt fordi jeg kom mere i balance.”

Testens resultat fik ligeledes Louise til at spørge om hun havde smerter, hvilket Elizabeth ikke havde tænkt over og derfor fik sagt nej. Men bagefter gik det alligevel op for Elizabeth, at hver gang hun rejste sig op, gjorde det en smule ondt. Som et forsøg på at mindske disse smerter, prøvede hun den fiskeolie der er mulig at købe i klinikken.

“Efter jeg har købt min fiskeolie hos Louise, kunne jeg virkelig mærke at det havde virket. Jeg har en veninde jeg introducerede olien for, som også begyndte at købe den. Hun har haft en skade der har påvirket hendes hjerne, men efter hun startede på fiskeolien skete der noget, hvor man blødgjorde cellerne, så det blev nemmere for hende at kunne optage hendes medicin”

Med tiden har det ikke kun været kostvejledning, vitamintest, hvedegræd og fiskeolie Elizabeth har fået Louises hjælp til. Som sportspige på et højt plan får man nemt ømme muskler eller skader i leddene. For at få musklerne til at slappe af, prøvede Elizabeth derfor en behandling med infrarødtæppe. Med infrarødtæppet vil man opnå fuld restituering af hele kroppen eller de områder, som er belastet. Tæppet er med til at lindre led- og muskelsmerter samt stivhed. Forskellen på massage og behandling i et infrarødtæppe er, at et infrarødtæppe både arbejder med led og muskler indefra såvel som udefra.

Eksempel på behandling

Ikke kun ømme muskler kommer med at dyrke sport på et højt plan, men ligeledes får man nogle kraftige muskler. Da Elizabeth stoppede med at dyrke sport på så højt et plan, blev disse muskler omdannet til fedtdepoter, der er svære eller umulige at komme af med igen. Hverken kost eller træning kunne fjerne eller reducere disse fedtdepoter. Derfor valgte hun at få fedtfrysningsbehandlinger hos Louise, hvortil det har været muligt at mindske fedtet i de ønskede områder.

Hvad der skulle have være en enkelt vitamintest, blev til en rejse hvor Elizabeth nu er sund og rask på celleplan. Derudover har hun større velvære grundet at hendes uønskede fedtdepoter, som ikke kunne trænes eller spises væk, nu er blevet reduceret.

“Louise er mega god til at lytte, snakke og vejlede. Man kommer måske med en forventning og en ide om at det her det skal hjælpe mig, hvor hun er god til at vende dit synspunkt og komme med en ærlig mening og plan for hvad der virker bedst for dig. Det synes jeg er utrolig vigtigt, og jeg er glad for at hun er til at stole på og ikke bare sælger noget for at sælge noget. Her handler det om glade kunder, hvor hun har en troværdig tilgang. Nu har jeg både fået vitamintest og fedtfrysning.”

Bodycool