Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Hvorfor får Helle fedtfrysning?

Helle er tidligere vinder i kamp- og cykelsport og har altid dyrket konditionssport på et højt plan. I dag arbejder hun i et fitnesscenter som fitnessinstruktør og lever et aktivt og sundt liv. Hun elsker at være aktiv og holde sin krop i god form. Men hvorfor kommer Helle hos os og får fedtfrysning?

Behovet er ikke at være ung igen

Efter Helle i mange år har dyrket konditionssport på et højt plan, skabte det gigtproblemer hun senere måtte opereres for. En kombination af overgangsalderen og slidgigt, resulterede derfor i, at hun ikke længere kunne dyrke konditionssport og derved mistede hun sin muskelmasse. Hun beskriver selv dette som at hendes krop går i forfald og derfor vil hun gerne passe på sin krop og få hjælp til at fjerne de uønskede fedtdepoter, som hun ikke selv kan træne væk.

“Det handler ikke om at jeg skal til at være 20 eller 30 år, for jeg er 57 år – og det elsker jeg at være. Men jeg vil bare stadigvæk gerne passe på min krop.”

Helle kom første gang og besøgte Bodycool for 4 år siden. Hun prøvede ikke andre alternativer på at løse hendes problem før hun fik en fedtfrysning, hvilket hun hurtigt blev vild med. Første gang var en smule grænseoverskridende, men dog ikke til det punkt hvor Helle var nervøs inden. Hun var nemlig spændt på hele oplevelsen og er taknemmelig for Louises måde at håndtere sine klienter.

“Jeg startede med at komme til Louise dengang hun var i Højberg, men så blev jeg jo ligeså vild med Louise som jeg blev med fedtfrysningerne. Så jeg ved ikke hvorfor jeg kommer her. Er det for at være sammen med Louise og få kaffe, eller er det for behandlingerne? Jeg tror at det er en god blanding.”

Motivation til en sund livsstil

Helle beskriver ikke fedtfrysning som værende et hurtigt quickfix eller noget hvor du bliver “ny igen”. Hun siger at behandlingerne for hende gør, at hun bliver mere motiveret på andre områder, som fx kost og bevægelse. Når hun lever en sund livsstil samtidig med at hun kommer til behandling hos Bodycool, skaber det en større synergieffekt og styrker hendes velvære.

“Behandlingerne gør, at jeg kan være i mine bukser, mit tøj – Selvom at det kun er et par centimeter. Det giver mig bare velvære. Det giver mig simpelhen velvære at passe på mig selv, lidt ligesom hvis du går ned og får farvet dit hår eller får lange negle.”

Hvordan føles en fedtfrysning?

Da Helle sidder med maskinen monteret på overarmen får hun det ofte stillede spørgsmål “gør det ondt?”. Det svarer hun hurtigt at det i hvert fald ikke gør, men at det godt kan være upraktisk at sidde i en bestemt stilling, når man får armen suget ind i en maskine. Hun fortsætter med at fortælle omkring hvordan det behandlede område ser ud efter endt behandling.

“Og når den kommer af kan man se det lige så tydeligt, så er det fuldstændig rødt der hvor den har suget ind. Det giver faktisk et sugemærke der hvor huden bliver suget ind – det er der ca. i et par dage og så forsvinder det stille og roligt. Det er faktisk lidt ligesom at få målt sit blodtryk, det strammer en smule.”

Helle bliver til slut spurgt om behandlinger lever op til de forventninger hun havde, inden hun skulle have lavet hendes første fedtfrysning. Hun forklarer at hun klart kan se en forskel, men at man altid skal huske på at behandlingerne ikke nødvendigvis er et vægttab, men at det er super til at supplere ens livsstil.

“Jeg synes at jeg kan se en forskel. Jeg er jo godt klar over at vi ikke bliver “nye” ved at komme ned og få en behandling. Men det gør at jeg kan se at der sker noget og så bliver jeg motiveret på andre områder.”