Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Frys dit fedt væk ligesom Sarah Posin

Personlig træner og blogger Sarah Posin har skrevet et indlæg om sin oplevelse af fedtfrysning hos Bodycool. Du kan læse hele indlægget under billedet:

I sidste uge var jeg til et spændende møde hos Bodycool, en fin klinik lidt udenfor Århus.

Bodycool laver b.la fedtfrysning behandling, som har en effektiv virkning på fedtreduktion. Men er det fup og fidus eller virker det egentlig?

Jeg har selv kontaktet Bodycool, fordi jeg synes det kunne være rigtig spændende at se om behandlingerne har en virkelig virkning.

Jeg har været inde og tale med Louise, som er indehaver af klinikken og hun har fortalt mig en masse omkring de forskellige behandlinger. Jeg er SÅ spændt på at se om behandlingen har nogen virkning!

Jeg er startet med at teste fedtfrysning og startede allerede min første behandling hos Louise i sidste uge.

Louise har gjort det klart for mig, at det ikke er sikkert at behandlingen er nær så effektiv, da man helst skal have lidt fedt at tage af, hud der skal strammes op eller tydelig appelsinhud.

Jeg insisterede på at prøve – om ikke andet kan jeg fortælle lidt omkring hvordan det føles og hvordan man har det dagene efter 😉

Jeg fandt b.la også ud af at behandlingen forbygger kommende appelsinhud, som i mit tilfælde højest sandsynligt vil være resultat af behandlingen, men nu må vi se 😉

Jeg har egentlig altid været en smule imod alt sådan noget overreklameret fis, med “tab dig slank og stram med den her behandling”.

Jeg tror på at den rigtige vej frem mod en sund og stram krop er motion og den rigtige kost.

Det handler om at finde en sund balance i livet uden hele tiden at stræbe efter det perfekte og det er ikke fordi jeg med det her indlæg siger at alle skal gå ud og få fortaget sig en fedtfrysning, men hvis man går og er ked af nogle ting, som man har arbejdet og kæmpet med, så er det noget andet 🙂

Vi har alle vidt forskellige kroppe – nogen har svært ved at smide fedtet på maven, andre på benene, nogen endda i på hagen og andre har måske tabt sig nogle kilo og døjer med løst hud.

Det er hér, hvor man kan prøve andre midler, som metoden her 🙂 Fedtfrysning er ikke en slankekur, vægttab eller fedtsugning, men en mulighed for at hjælpe til de steder, hvor det kan været svært selv at påvirke.

Hvis man kombinere sund kost og motion er det helt vildt hvilke flotte resultater man kan opnå!

Hos Bodycool kommer der alle typer af mennesker. Både kvinder, mænd, unge, gamle og endda fitness atleter 😀

Hvad er fedtfrysning:

  • En naturlig proces
  • Uden operation og er smertefri
  • Uden bivirkninger

Sådan forgår det:

Du får sat “maskinen” på det ønskede sted. Her suger den sig fast om “kødet”, nedkøler fedtet og hermed nedbrydes en masse fedtceller.

Det gør hverken ondt eller er specielt koldt, det strammer bare en smule i huden.

Behandlingen tager 1 time på hvert område og nedbryder ca. 30% af fedtet og fedtcellerne er væk for altid 😛 Det lyder jo næsten for godt til at være sandt ikk!?

Nu er jeg igang med behandlingen og kan om ca. 3 uger sammenligne med før billederne. 😛

Jeg er forberedt på at resultatet kan være svære at se, men et eller andet må der da være sket.

Her et før og efter billeder af en tidligere kunde hos Bodycool. Det er vildt ikk’? 😀

Hvad tænker du om det? Hop ind forbi Bodycool.dk eller deres Instagram og se flere før og efter billeder, det er altid skide skægt at se! 🙂

Bodycool