Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Fedtfrysning

Bodycool tilbyder godkendte fedtfrysende behandlinger skræddersyet til din krop og dine behov – uanset om du er mand eller kvinde. Behandlingerne er baseret på den nyeste og hidtil mest effektive teknologi indenfor fedtfrysning.

Book tid til fedtfrysning her

Klinikken har den nyeste model LipoContrast

Vigtig info: Der gives procenter ved gentagende behandling samt 10% studie- og pensionistrabat

Selv om du lever sundt og dyrker motion, kan der være genstridige deller (fedtdepoter), som bliver siddende på din krop. Dem kan Bodycool hjælpe dig af med ved hjælp af fedtfrysning.

Klinikken har den nyeste model LipoContrast, som er efterfølgeren til Lipocryo. Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller.  Behandlingen er smertefri, og du slipper for operation.

Nedbrydningen sker over flere uger, og typisk kan resultatet ses allerede efter tre uger. Metoden er ufarlig. Hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiget af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr i EU.

Metoden med varme, kulde og varme igen har LipoContrast taget patent på. Ved gentagne behandlinger på det samme sted kan helt op til 50% af fedtdepotet forsvinde.

Behandlingsområderne kan være: talje, øvre/nedre mave, øvre ryg, lår, hofter, baller, knæ, arme og bryster på mænd (se billede nedenfor med områder).

 

Et behandlingsforløb ser således ud

GRATIS forundersøgelse: Her afgør jeg, om du er egnet til behandling.

 Selve behandlingen

Behandlingen starter med, at du vejes og måles på det område, der skal behandles. Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel. Dellen suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Huden varmes op til 37 grader i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter, inden behandlingen afsluttes. Du kan se en video af, hvordan det foregår ved at trykke HER!

En behandling/påsætning tager ca. 60 minutter. Et stort fedtdepot på maven kræver f.eks. 3 behandlinger/påsætninger og tager 3 timer.

Gratis kontrolundersøgelse efter ca. 30 dage. Her vil du blive målt og vejet. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftales dette. Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 30 dage imellem behandlingerne.

LCshape (lille mundstykke til hage)

Ved fedtreduktion på hage, fedtpukler i nakke og andre mindre uønskede fedtdepoter bruges et såkaldt LCshape. Det er simpelthen et mindre mundstykke.

 

 

Vær opmærksom på at behandlingen ikke er en slankekur!

Har du flere spørgsmål?

Find svar på vores FAQ

 

Ekstra information

  • Gratis forundersøgelse og gratis kontrolundersøgelse ca. 30 dage efter behandling.
  • Det er individuelt hvor meget, der skal behandles, så vi regner gerne et tilbud ud til lige netop dig.
  • Ring eller skriv for pris på andre områder på kroppen: (+45) 70 70 78 48 eller info@bodycool.dk

Behandlingsforløb

Behandlingen starter med, at du vejes og måles på det område, der skal behandles. Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.

Dellen suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). En behandling/påsætning tager ca. 60 minutter.

Book din tid nu

Gå ind og book din tid allerede i dag

Book din tid her Book på afbetaling