Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Kostvejledning

Book tid her

Vi støtter dig hele vejen

Hos Bodycool tror vi, at tingene hænger sammen. Det er vigtigt med den rette kost, motion, søvn, kosttilskud osv. Noget så enkelt som at sende os en SMS med sin vægt 2-4 gange pr. mdr. er vigtigt for mange. Vi har alle brug for en, der støtter os og tror på os, Her er det vigtigt, at vi tilrettelægger en kostplan/livsstilsændring, der passer netop til dig.

Vi har derfor altid en GRATIS kostvejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Book her.
Her er du ikke forpligtet til noget, andet end en gratis snak i ½ time, hvor vi ser, om der er mulighed for et samarbejde.

Kostplaner opbygges forskellige afhængigt af personens behov. Nogle har brug for struktur med det præcise kalorieforbrug og tider, der skal spises, hvor andre har det bedst med få retningslinjer. Hos os står alle muligheder åbne.

1 kostplan udarbejdet specielt til dig koster 995,- og 1 kostplan med 4 vejninger inkl. ½ times snak koster 1495,-

Hvordan foregår en vejledning?

Første vejledning varer ca. 1/2 time, og er gratis.

Du bestemmer herefter om du har mod på at fortsætte samarbejde.

Du behøver ikke forberede dig inden du kommer, men hvis vi skal gøre processen kortere, og du ved du vil igang, så skriv din kost ned de sidste 2 dage. 

Jeg vil spørge dig hvordan din dag ser ud, fra du vågner om morgenen og til du går i seng om aftenen. Både med hensyn til hvad du spiser, hvor meget, hvor og med hvem. Udfordringer med maven, sygdomme osv.

Jeg skal også have en fornemmelse af hvordan din døgnrytme er. Hvordan er dine arbejdstider, hvis du går på arbejde, er der kantine, kageordning, slikskåle mm. Og er der f.eks. bestemte tidspunkter eller sammenhænge hvor du spiser (vanespisning). Ud fra de oplysninger finder vi i fællesskab frem til din kostplan med ændringer, der er vigtige i forhold til dit mål, og mulige for dig at indføre. Ud fra dit køn, alder, vægt og aktivitetsniveau beregner jeg dit behov for energi og næringsstoffer (fedt, protein, kulhydrat) og du har mulighed for at få udarbejdet en personlig kostplan som efterfølgende sendes til dig inden for 2 dage.

Du bliver vejet på min vægt, der ud over, måler din fedtprocent, cm mål forskellige steder på kroppen.

Til slut aftale vi det videre forløb alt afhængig af hvad du har behov for.

Book tid gratis kostvejledning 

Book din tid nu

Gå ind og book din tid allerede i dag

Book tid her Book på afbetaling

BASIC

1500,-  kostplan, samt 4 x vejning

SILVER

2200,- kostplan samt 8 x vejning

GOLD

3000,-  kostplan samt 13 x vejning