Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Kostvejledning

Motion, søvn, kost og kosttilskud spiller en afgørende rolle ift. dit helbred og din vægt. Vi tilbyder kostvejledning og kostplaner, som vi laver udfra din individuelle situation. Du kan altid starte med en gratis konsultation, så du har mulighed for at vurdere om en kostvejledning hos Bodycool i Århus er noget for dig.

Personlig kostvejledning og kostplan i Århus – vi støtter dig hele vejen til målet

Hos Bodycool tror vi på, at tingene hænger sammen. Det er både vigtigt med den rette kost, motion, søvn, kosttilskud osv.

Noget så simpelt, som at sende os en SMS med sin vægt 2-4 gange pr. mdr. er vigtigt for mange. Vi har alle brug for en, der støtter og tror på os. Her er det vigtigt, at vi tilrettelægger en kostplan/livsstilsændring, der passer netop til dig.

Vi har derfor altid en uforpligtende og GRATIS kostvejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop dig. Her er du ikke forpligtet til noget, andet end en gratis snak i ½ time, hvor vi ser, om der er mulighed for et samarbejde.

Book din tid nu, lige her.

Kostplaner opbygges forskellige afhængigt af personens behov. Nogle har brug for struktur med det præcise kalorieforbrug og tider, der skal spises, hvor andre har det bedst med få retningslinjer. Hos os står alle muligheder åbne.

Hvordan foregår en kostvejledning?

Første vejledning varer ca. 1/2 time og er gratis. Du bestemmer herefter, om du har mod på at fortsætte samarbejde.

Du behøver ikke forberede dig inden du kommer, men hvis vi skal gøre processen kortere, og du ved du vil igang, så skriv din kost ned de sidste 2 dage.

Jeg vil spørge dig, hvordan din dag ser ud, fra du vågner om morgenen og til du går i seng om aftenen. Både med hensyn til hvad du spiser, hvor meget, hvor og med hvem. Udfordringer med maven, sygdomme osv. Her kan nogle kosttilskud nemlig have en effektiv virkning.

Jeg skal også have en fornemmelse af, hvordan din døgnrytme er. Hvordan er dine arbejdstider, hvis du går på arbejde, er der kantine, kageordning, slikskåle mm. Og er der f.eks. bestemte tidspunkter eller sammenhænge, hvor du spiser (vanespisning).

Ud fra dine oplysninger finder vi i fællesskab frem til din kostplan med de ændringer, der er vigtige i forhold til dit mål. Og vigtigst; mulige/realistiske for dig at indføre.

Ud fra dit køn, alder, vægt og aktivitetsniveau beregner jeg dit behov for energi og næringsstoffer (fedt, protein, kulhydrat) og du har mulighed for at få udarbejdet en personlig kostplan som efterfølgende sendes til dig inden for 2 dage.

Du bliver vejet på min vægt, der måler antal kg, fedtprocent og cm-mål forskellige steder på kroppen.

Til slut aftaler vi det videre forløb alt afhængig af, hvad du har behov for.

Book tid til gratis konsultation

Kostplan og kostvejledning – Priser

BASIC

1500,-  kostplan, samt 4 x vejning

SILVER

2200,- kostplan samt 8 x vejning

GOLD

3000,-  kostplan samt 13 x vejning

Bodycool