Velkommen til Bodycool: 6 års erfaring med fedtreduktion

Hvad koster det? Prøv vores prisberegner her

Tips til at booste dit immunforsvar

Den dårlige nyhed er, at der ikke er nogen trylledrik, der øger din immunitet natten over. Den gode nyhed er, at der er måder at give dit immunsystem den bedst mulige chance for at arbejde på sit fulde potentiale.

Sammen med at vaske hænderne er der flere ting, vi kan gøre for at forblive sunde og sikre.

SPIS MASSER AF FRUGT OG GRØNT
En diæt rig på frugt og grøntsager, herunder mørke bladgrøntsager, kan hjælpe med at øge din immunitet til at bekæmpe sygdom. Ernæringseksperter og forskere mener, at en ernæringsmæssigt mangelfuld diæt kan svække dit immunforsvar, hvilket gør det mere modtageligt for infektioner.

Ved at sikre, at vi har en række næringsrige fødevarer, hjælper vi med at understøtte vores immunsystem.

PAS PÅ DINE TARME
Uden en sund tarm absorberer vi ikke helt næringsstofferne fra den mad, vi spiser. Dette resulterer i træthed og manglende overskud, i bedste fald. Og i værste fald risikerer du at udvikle en kronisk sygdom, da fordøjelsessystemet ikke leverer det, der er nødvendigt for at reparere, vedligeholde og opretholde vores daglige helbred.

Regelmæssigt forbrug af fødevarer som ingefær understøtter din tarmsundhed. Det samme kan probiotika af god kvalitet.

NYD ØKOLOGISK MAD
Det er veldokumenteret, at det at spise uforarbejdede, næringsrige fødevarer uden fremmede kemikalier som konserveringsmidler eller pesticider har gavnlige langsigtede virkninger på sindet, kroppen og vores generelle velbefindende.

Jo stærkere din krop og dit immunforsvar er, desto bedre kan du stå imod en række sundhedsmæssige problemer.

KOM UD I NATUREN
Vi ved, at det måske ikke er let at finde, men når solen er fremme, skal du få mest muligt ud af det. Sollys hjælper vores kroppe med at fremstille D-vitamin, som holder vores knogler stærke, men det har også vist sig at forbedre vores mentale sundhed.

At gå en tur kan få vores blod til at pumpe og vores hjerter til at smile.

VIGTIGT MED GOD SØVN
Mangel på søvn bringer næsten øjeblikkeligt vores immunsystem i ubalance.

Sørg for, at du får en regelmæssig søvn hver nat, helst mindst 6 – 8 timer, for at sikre at du gør alt, hvad du kan for at beskytte dit immunsystem.

Vi sætter sjældent pris på vores immunitet, før noget går galt. Det meste af tiden arbejder vores immunsystem stille, og vi bemærker det ikke engang. Økologiske superfoods og safter er en fantastisk måde at understøtte dit immunforsvar på.

Bodycool